Середа, 3 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно та економно: ситний «холодник» при спеці - найзамінніша страва

Готуємо смачно та економно: ситний «холодник» при спеці – найзамінніша страва

Этот материал также доступен на русском языке
Гарячий борщ чи суп завжди доречно, але в спеку хочеться чогось освіжаючого. Наш холодник - саме те, що матиме підвищений попит на кожній кухні.

Холодник

Інгредієнти

Кефір – 1 літр, запечені буряки – 3-4 невеликі штуки, запечена картопля – 3 невеликі штуки, огірок – 3-4 штуки, відварені яйця – 5 штук, сметана – 150 грамів, цукор – 1 чайна ложка, холодна кип’ячена вода – 3 мілілітри, зелень, сіль та чорний перець – за смаком.

Приготування

  • Буряк натерти на великій тертці, огірки нарізати соломкою.
  • Яйця і картоплю нарізати кубиками, окремо подрібнити зелень.
  • Вилити кефір у велику миску, додати буряк, картоплю, яйця, огірки та кріп.
  • Далі – сметану, сіль, цукор та перець.
  • Ретельно перемішати усі інгредієнти.
  • Якщо холодник вийшов занадто густим, додайте холодну кип’ячену воду і доведіть його до бажаної консистенції.
  • Поставте холодник у холодильник на 30 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні