П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧебуреки з кабачків із куркою - два в одному: цілком замінять і...

Чебуреки з кабачків із куркою – два в одному: цілком замінять і м’ясо, і гарнір до нього

Этот материал также доступен на русском языке
Ці чебуреки іноді називають фальшивими. Але від назви ніяк не постраждає чудово-ніжний і насичений смак страви. Спробуйте – і переконайтесь!

Чебуреки із кабачків з куркою

Кабачкові чебуреки – це по суті кабачкові млинці з м’ясним припіком, які зовні дуже схожі на всі відомі борошняні вироби.

Інгредієнти

Цибуля – 1 шт., кабачок – 400 г, часник – 2 зубчики, молоко – 200 мл, борошно – 100 г, яйце – 2 шт., курячий фарш – 400 г, олія – 50 мл, сіль, спеції – за смаком.

Як готувати

  • Зріжте куряче м’ясо з кісток і пропустіть через м’ясорубку. Можна взяти вже готовий фарш.

  • У сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю, додайте фарш, подрібнений часник, сіль та спеції. Обсмажуйте, розбиваючи грудочки фаршу лопаткою ще близько 5 хвилин.

  • Кабачок натріть на великій тертці, додайте щіпку солі, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Потім добре відіжміть від соку і перекладіть у глибоку миску.

  • Додайте молоко, 1 столову ложку рослинної олії, яйця, сіль та спеції за смаком. Перемішайте. Потім всипте борошно і знову все перемішайте до однорідності.

  • Розігрійте сковороду, змащену олією. Викладіть невелику частину маси кабачків так, щоб вона зайняла всю сковороду, і розрівняйте ложкою, формуючи круглу форму. Млинці не мають бути надто тонкими або товстими.

  • Щойно млинець підрум’яниться з одного боку, переверніть його і викладіть на один край трохи начинки. Вільним краєм млинця накрийте начинку і трохи притисніть лопаткою.

  • Смажити чебурек на середньому вогні з двох боків, доки він не підрум’яниться.

  • Подавати чебуреки можна як гарячими, так і охололими. Добре підійде до них часниковий соус.

Порада: за бажанням в начинку можна додати тертий сир.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні