Ароматне, яскраве желе, без будь-якого загусника не вимагатиме багато сил для приготування і чудово зберігається в квартирі в прохолодному місці близько року.
Для желе підійдуть перестиглі, але не зіпсовані ягоди. Желе чудово підійде для приготування пиріжків, як соус до млинців та пончиків, а також до морозива. Якщо банки не закривати кришками, а накрити пергаментом, то за кілька місяців желе перетвориться на натуральний мармелад. Зберігати желе потрібно в сухому, темному, прохолодному місці.
Полуниця – 500 грамів, цукор – 650 грамів.
Ви коли-небудь їли смажене варення – спробуйте приготувати таке з полуниці зі шматочками лимона.
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…