Ароматне, яскраве желе, без будь-якого загусника не вимагатиме багато сил для приготування і чудово зберігається в квартирі в прохолодному місці близько року.
Для желе підійдуть перестиглі, але не зіпсовані ягоди. Желе чудово підійде для приготування пиріжків, як соус до млинців та пончиків, а також до морозива. Якщо банки не закривати кришками, а накрити пергаментом, то за кілька місяців желе перетвориться на натуральний мармелад. Зберігати желе потрібно в сухому, темному, прохолодному місці.
Полуниця – 500 грамів, цукор – 650 грамів.
Ви коли-небудь їли смажене варення – спробуйте приготувати таке з полуниці зі шматочками лимона.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…