Ароматне, яскраве желе, без будь-якого загусника не вимагатиме багато сил для приготування і чудово зберігається в квартирі в прохолодному місці близько року.
Для желе підійдуть перестиглі, але не зіпсовані ягоди. Желе чудово підійде для приготування пиріжків, як соус до млинців та пончиків, а також до морозива. Якщо банки не закривати кришками, а накрити пергаментом, то за кілька місяців желе перетвориться на натуральний мармелад. Зберігати желе потрібно в сухому, темному, прохолодному місці.
Полуниця – 500 грамів, цукор – 650 грамів.
Ви коли-небудь їли смажене варення – спробуйте приготувати таке з полуниці зі шматочками лимона.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…