Неділя, 29 Вересня, 2024
ГоловнаСтаттіПенсійний фонд повинен знати ваш банківський рахунок

Пенсійний фонд повинен знати ваш банківський рахунок

Этот материал также доступен на русском языке
Деколи дрібниці вирішують все. Особливо це важливо, якщо ви вирішуєте ділові питання

Пенсійний фонд потрібно повідомити про перехід у новий банк

Якщо ви змінили рахунок у банку або змінили банк, в якому отримуєте пенсію або пільгу, то для подовження виплат обов’язково потрібно повідомити Пенсійний фонд. Інакше ви ризикуєте залишитись без виплат.

Оцінка послуг соцпрацівника залежить від вас

Майте на увазі, якщо вас обслуговує соцпрацівник, у будь-який момент ви можете у відділенні соцзабезпечення дізнатися про все, що вас цікавить з приводу вашого обслуговування і, якщо незадоволені роботою співробітників, написати скаргу безпосередньо на ім’я керівництва органу соцзабезпечення.

7 днів для військовозобов’язаних

Врахуйте, що, згідно з новими правилами мобілізації, у семиденний термін  повинен особисто повідомляти ТЦК про зміну місця проживання, а також про будь-які зміни персональних даних, зокрема: про зміну номера телефону, адреси електронної пошти, місця роботи або навчання. Таке положення діє у воєнний час.

Жертвам нацистських переслідувань надається знижка

Майте на увазі, що жертвам нацистських переслідувань надається 50-відсоткова знижка на оплату комунальних послуг, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї при розрахунку на одну особу не перевищує величини доходу, що дає право на податкову пільгу (2024 року це 4240 гривень).

Нагадаємо, ми розповідали, чи приїде сімейний лікар на виклик до хворого: що каже закон.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні