Кабачковий торт
Кабачковий торт – чудова альтернатива звичайним смаженим кабачкам або кабачковим оладкам. Яскраво, апетитно і дуже смачно. Обов’язково спробуйте приготувати такий торт із кабачків, така закуска точно нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти
Середні кабачки – 2 штуки, яйця – 3 штуки, борошно – 5 столових ложок, помідори – 4 штуки, сіль, часник, майонез або сметана, кріп – за смаком.
Приготування
- Кабачки натерти на великій тертці, посолити і залишити на 10 хвилин.
- Сік, що утворився, злити.
- Додати яйця, сіль за смаком, борошно, замісити тісто.
- На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії викласти по 2-3 столові ложки тіста.
- Смажити на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.
- Готові млинці охолодити.
- Кожен млинець змастити соусом, змішавши часник з майонезом та кропом, і накривати зверху іншим млинцем.
- У такий спосіб зібрати кабачковий торт.