Ароматна, ніжна курочка – найкращий інгредієнт багатьох страв. Сьогодні ми пропонуємо приготувати курячі стегна в насиченому цибульному соусі. На таке м’ясо збігуться всі сусіди та друзі.
Курячі стегна – 4 штуки, цибуля – 2 штуки, масло вершкове – 50 грамів, часник – 2 зубчики, курячий бульйон – 1 склянка, твердий сир – 50 грамів, гірчиця зерниста – 2 чайні ложки, чорний перець, сіль, приправа «Італійські трави» – за смаком.
Тетяна Ігнатівна, м. Полтава»
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…