Ароматна, ніжна курочка – найкращий інгредієнт багатьох страв. Сьогодні ми пропонуємо приготувати курячі стегна в насиченому цибульному соусі. На таке м’ясо збігуться всі сусіди та друзі.
Курячі стегна – 4 штуки, цибуля – 2 штуки, масло вершкове – 50 грамів, часник – 2 зубчики, курячий бульйон – 1 склянка, твердий сир – 50 грамів, гірчиця зерниста – 2 чайні ложки, чорний перець, сіль, приправа «Італійські трави» – за смаком.
Тетяна Ігнатівна, м. Полтава»
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…