Курячі стегна в цибульному соусі
Ароматна, ніжна курочка – найкращий інгредієнт багатьох страв. Сьогодні ми пропонуємо приготувати курячі стегна в насиченому цибульному соусі. На таке м’ясо збігуться всі сусіди та друзі.
Інгредієнти
Курячі стегна – 4 штуки, цибуля – 2 штуки, масло вершкове – 50 грамів, часник – 2 зубчики, курячий бульйон – 1 склянка, твердий сир – 50 грамів, гірчиця зерниста – 2 чайні ложки, чорний перець, сіль, приправа «Італійські трави» – за смаком.
Приготування
- Цибулю почистити, нарізати невеликими кубиками і обсмажити на розігрітій сковороді з олією до прозорості.
- Додати гірчицю та спеції, все перемішати.
- Підготовлену цибулю перекласти у форму для запікання.
- Влити бульйон і добре перемішати.
- Курячі стегна посолити і поперчити.
- Обсмажити на сковороді до рум’яної скоринки і відправити у форму з цибулею.
- Присипати тертим сиром і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Тетяна Ігнатівна, м. Полтава»