Молоко – 500 мл, яйця – 3 шт., масло вершкове – 50 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 1/2 чайні ложки, борошно – 250 г, джем, варення або сметана – за смаком.
У миску вбити яйця, додати цукор та сіль.
Розтопити вершкове масло і трохи охолодити.
Всипати борошно до яєчної маси, влити молоко і збити міксером до однорідності.
Наприкінці влити розтоплене масло і ще раз збити.
Деко застелити папером для випічки і рівномірно вилити тісто.
Розмістити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Під час випікання млинець здувається, але після того, як дістанете з духовки, він осяде і всі нерівності підуть.
Готовий млинець розділити на дві частини, змастити джемом або сметаною і згорнути у рулет.
Згортається млинець дуже добре, не ламається, поки теплий.
Готові млинці нарізати на шматочки.
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.
Осіння посадка — важливий етап у догляді за садом. Щоб молоді дерева й кущі добре…
Без борошна, без яєць і без цукру — але неймовірно смачно! Рецепт печива, який підкорить…
Пенсійний фонд України оновив правила ідентифікації пенсіонерів. Що треба знати пенсіонерам.
Три роки за один. Хто в Україні може отримати потрійний стаж і раніше вийти на…
Деяким українцям загрожують величезні штрафи в зимовий період. За що саме вони передбачені.