Молоко – 500 мл, яйця – 3 шт., масло вершкове – 50 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 1/2 чайні ложки, борошно – 250 г, джем, варення або сметана – за смаком.
У миску вбити яйця, додати цукор та сіль.
Розтопити вершкове масло і трохи охолодити.
Всипати борошно до яєчної маси, влити молоко і збити міксером до однорідності.
Наприкінці влити розтоплене масло і ще раз збити.
Деко застелити папером для випічки і рівномірно вилити тісто.
Розмістити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Під час випікання млинець здувається, але після того, як дістанете з духовки, він осяде і всі нерівності підуть.
Готовий млинець розділити на дві частини, змастити джемом або сметаною і згорнути у рулет.
Згортається млинець дуже добре, не ламається, поки теплий.
Готові млинці нарізати на шматочки.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…