Молоко – 500 мл, яйця – 3 шт., масло вершкове – 50 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 1/2 чайні ложки, борошно – 250 г, джем, варення або сметана – за смаком.
У миску вбити яйця, додати цукор та сіль.
Розтопити вершкове масло і трохи охолодити.
Всипати борошно до яєчної маси, влити молоко і збити міксером до однорідності.
Наприкінці влити розтоплене масло і ще раз збити.
Деко застелити папером для випічки і рівномірно вилити тісто.
Розмістити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Під час випікання млинець здувається, але після того, як дістанете з духовки, він осяде і всі нерівності підуть.
Готовий млинець розділити на дві частини, змастити джемом або сметаною і згорнути у рулет.
Згортається млинець дуже добре, не ламається, поки теплий.
Готові млинці нарізати на шматочки.
Частина соціальної політики уряду спрямована на підтримку громадян у похилому віці. Як підтримка українські пенсіонери…
Посилення мобілізації триває. Нові законодавчі ініціативи не обходять навіть осіб з інвалідністю та інших тяжкохворих…
Щоб отримати хороший урожай солодких кавунів, потрібно постаратися. Допоможуть у цьому прості, але дієві підживлення.
Страви з кабачків дуже корисні. Пропонуємо вам у розпал літнього сезону приготувати легку, повітряну закуску…
У сучасному світі, де потреба в автономному енергопостачанні зростає щодня, EcoFlow River 2 Pro стає…
До пенсійного законодавства планують внести зміни. Що може змінитися для пересічних громадян.