Молоко – 500 мл, яйця – 3 шт., масло вершкове – 50 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 1/2 чайні ложки, борошно – 250 г, джем, варення або сметана – за смаком.
У миску вбити яйця, додати цукор та сіль.
Розтопити вершкове масло і трохи охолодити.
Всипати борошно до яєчної маси, влити молоко і збити міксером до однорідності.
Наприкінці влити розтоплене масло і ще раз збити.
Деко застелити папером для випічки і рівномірно вилити тісто.
Розмістити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Під час випікання млинець здувається, але після того, як дістанете з духовки, він осяде і всі нерівності підуть.
Готовий млинець розділити на дві частини, змастити джемом або сметаною і згорнути у рулет.
Згортається млинець дуже добре, не ламається, поки теплий.
Готові млинці нарізати на шматочки.
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…