Ми зібрали поради кулінарів і експертів щодо того, як правильно обирати полуницю і що незвичного з неї можна приготувати.
Це найшвидший спосіб приготування варення з полуниці. А шматочки лимону зроблять його оригінальним і цікавим. Головне, не збільшуйте порцію. Тоді варення вийде густим і матиме чудовий колір. Якщо бажаєте «насмажити» багато такого варення – повторюйте рецепт кілька разів.
Полуниця – 1 кілограм; цукор – 600 грамів; лимонна кислота – на кінчику ножа; лимон – 2 кільця.
Готуйте варення на великому вогні без кришки протягом 10 хвилин після закипання.
Готове гаряче варення розлийте у стерилізовані банки і закрийте кришками.
Якщо не маєте великої сковорідки, зменште порцію вдвічі.
Готове варення добре зберігається у темному прохолодному місці.
Готувала Світлана Шевчук
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…