Ми зібрали поради кулінарів і експертів щодо того, як правильно обирати полуницю і що незвичного з неї можна приготувати.
Це найшвидший спосіб приготування варення з полуниці. А шматочки лимону зроблять його оригінальним і цікавим. Головне, не збільшуйте порцію. Тоді варення вийде густим і матиме чудовий колір. Якщо бажаєте «насмажити» багато такого варення – повторюйте рецепт кілька разів.
Полуниця – 1 кілограм; цукор – 600 грамів; лимонна кислота – на кінчику ножа; лимон – 2 кільця.
Готуйте варення на великому вогні без кришки протягом 10 хвилин після закипання.
Готове гаряче варення розлийте у стерилізовані банки і закрийте кришками.
Якщо не маєте великої сковорідки, зменште порцію вдвічі.
Готове варення добре зберігається у темному прохолодному місці.
Готувала Світлана Шевчук
26 червня Місяць переходить зі знаку Водолія у знак Риб. Символ дня – орел. Чудовий…
Незважаючи на те, що в літню пору вся увага садівників перемикається на вуличні квіти, ті,…
Погоду на 26 червня визначатиме антициклон, температура повітря підвищуватиметься і надалі.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Якщо у вас під впливом сонця на плечах і спині з'явилися невеликі світлі або кольорові…
В який день почалася Третя світова війна? Деякі політологи вважають, що зараз вже триває Четверта…