Ми зібрали поради кулінарів і експертів щодо того, як правильно обирати полуницю і що незвичного з неї можна приготувати.
Це найшвидший спосіб приготування варення з полуниці. А шматочки лимону зроблять його оригінальним і цікавим. Головне, не збільшуйте порцію. Тоді варення вийде густим і матиме чудовий колір. Якщо бажаєте «насмажити» багато такого варення – повторюйте рецепт кілька разів.
Полуниця – 1 кілограм; цукор – 600 грамів; лимонна кислота – на кінчику ножа; лимон – 2 кільця.
Готуйте варення на великому вогні без кришки протягом 10 хвилин після закипання.
Готове гаряче варення розлийте у стерилізовані банки і закрийте кришками.
Якщо не маєте великої сковорідки, зменште порцію вдвічі.
Готове варення добре зберігається у темному прохолодному місці.
Готувала Світлана Шевчук
За українським законодавством пенсія за віком залежить від досягнутого віку та наявного страхового стажу. Скориставшись…
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…
Ваш мозок зберігає більше дитячих спогадів, аніж ви думаєте. Вчені з'ясували, що пам'ятати себе можна…
Якщо у вас залишаться на грядках незрілі помідори або на базарі дешево продаватимуться - не…