Ми зібрали поради кулінарів і експертів щодо того, як правильно обирати полуницю і що незвичного з неї можна приготувати.
Це найшвидший спосіб приготування варення з полуниці. А шматочки лимону зроблять його оригінальним і цікавим. Головне, не збільшуйте порцію. Тоді варення вийде густим і матиме чудовий колір. Якщо бажаєте «насмажити» багато такого варення – повторюйте рецепт кілька разів.
Полуниця – 1 кілограм; цукор – 600 грамів; лимонна кислота – на кінчику ножа; лимон – 2 кільця.
Готуйте варення на великому вогні без кришки протягом 10 хвилин після закипання.
Готове гаряче варення розлийте у стерилізовані банки і закрийте кришками.
Якщо не маєте великої сковорідки, зменште порцію вдвічі.
Готове варення добре зберігається у темному прохолодному місці.
Готувала Світлана Шевчук
Все частіше українські пенсіонери стикаються з тим, що банки списують кошти з рахунків без попередження.…
Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…
У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…
За рік в Україні продукти харчування помітно подорожчали. Держстат зафіксував різке зростання цін на багато…