Раніше ми розповідали, як приготувати молоду картоплю, запечену з сиром, а також рекомендували ввести в літнє меню молоду картоплю в медовому соусі: так картоплю ви ще не готували.
Молода картопля – 15 штук (великі бульби), печериці – 300-400 грамів, цибуля – 3 штуки, морква – 1 штука, часник – 6-8 зубчиків, помідори подрібнені – 500 грамів, томатна паста – 2 столові ложки, олія рослинна – 2 столові ложки, паприка мелена – 0,5 чайної ложки, кмин – 0,5 чайної ложки, кориця – 1/4 чайної ложки, петрушка, перець і сіль – за смаком.
6 жовтня очікуються дощі у більшості центральних, західних та північних областях України, у східних та…
Якою сили будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ароматизація просторів - це не тільки спосіб покращити атмосферу та усунути неприємні запахи, але й…
Вихід на пенсію повинен бути тоді, коли ви нарешті подорожуєте, проводите час із сім'єю та…
Елегантний, але дуже простий рецепт салату з грушами, чудово підходить для вечері чи обіду. Це…
Мозок постійно обробляє безліч думок та даних, тому деякі з них можуть вислизнути з пам'яті.…