Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати соковиті, смачні та бюджетні котлети із субпродуктів.
томатна паста – 3 столові ложки, гаряча вода – 1 склянка, пшеничне борошно – 2 столові ложки, соняшникова олія – 4 столові ложки, цукор – 1 чайна ложка, сіль і перець – за смаком.
Російські війська не припиняють обстрілювати міста України та пробувати штурмувати позиції ЗСУ. У Генштабі детально…
Розміри пенсійних виплат в Україні дуже різняться. Пенсія більш як чверть українців не перевищує 3000…
Цей напій є невід'ємною частиною раціону більшості людей, але це не робить його корисним для…
3 липня в Україні відзначають Всесвітній день без поліетиленових пакетів та День подяки кондиціонерам. Християни…
Котлети можна приготувати не лише з м'яса, а й із риби. Але деякі господині скаржаться,…
Місяць у знаку Близнюки. Символ дня – жаба. Досить складний день. Люди піддаються гордині, стають…