Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати соковиті, смачні та бюджетні котлети із субпродуктів.
томатна паста – 3 столові ложки, гаряча вода – 1 склянка, пшеничне борошно – 2 столові ложки, соняшникова олія – 4 столові ложки, цукор – 1 чайна ложка, сіль і перець – за смаком.
У Вашингтоні відбулася зустріч президентів США та України за участю європейських лідерів. На порядку денному…
Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…
Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…