Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати соковиті, смачні та бюджетні котлети із субпродуктів.
томатна паста – 3 столові ложки, гаряча вода – 1 склянка, пшеничне борошно – 2 столові ложки, соняшникова олія – 4 столові ложки, цукор – 1 чайна ложка, сіль і перець – за смаком.
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…