Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаРізнеГороскоп друїдів: Граб - для народжених 4 – 13 червня, 2 –...

Гороскоп друїдів: Граб – для народжених 4 – 13 червня, 2 – 11 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Основные черты характера рожденных под знаком Граба: интеллектуальность, развитые интуиция и фантазия, склонность к артистизму

Ми продовжуємо публікувати гороскоп друїдів відповідно до дат календаря. Загалом у цьому гороскопі 22 знаки-дерева. І сьогодні ми розповімо про Граб – покровителя тих, хто народився на початку червня і грудня.

Нагадаємо, що друїди (жерці кельтських племен, які населяли Галію, Ірландію, Бретань) вірили, що людина була створена богами з дерев. І тому кожен, залежно від дати народження, має своє дерево-покровитель.

Вони вважали, що доля, майбутнє, характер та здібності людини залежать від положення Сонця стосовно Землі в день його народження. Тому друїди з кожним знаком гороскопа пов’язували два періоди дії (що відповідають двом річним сонцестоянням).

Граб

Основні риси характеру народжених під знаком Граба: інтелектуальність, розвинута інтуїція та фантазія, схильність до артистизму

красиве дерево, але не наділене особливою чарівністю. Граб належить до яскраво виражених естетів. Прагне відзнаки, мріє про нагороди та почесті, тужить, не відчуваючи захоплення з боку інших.

Найбільше Грабу подобається підпорядкування встановленому порядку і він рідко проявляє ініціативу. Ухвалення якогось самостійного рішення супроводжується в нього страхом зробити помилку. І це при тому, що він має почуття високої відповідальності та справедливості.

Не допускає відступів від загальноприйнятих правил і неохоче сходить з прямої, протоптаної та надійно перевіреної дороги. До нових ідей та починань ставиться з обережністю.

У коханні красень Граб відрізняється особливою порядністю. Це світле почуття розглядає з великою відповідальністю. Але якщо життя продиктує необхідність вибору між коханням і обов’язком, він вибирає, як правило, друге.

Під знаком Граба народилися: Горацій, Марія Стюарт, П’єр Корнель, Роберт Шуман, Альфред де Мюссе, Томас Манн, Поль Гоген, Уолт Дісней, Роберт Кох, Арам Хачатурян.

Підготував Віктор Мамонтов

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні