Кабачки з фаршем
Інгредієнти
Кабачки – 3 штуки, м’ясний фарш – 500 грамів, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, сир – 50 грамів, соняшникова олія, сіль, перець і зелень – за смаком.
Приготування
- Кабачки помити і нарізати на кружочки висотою 3-4 сантиметри. Що більший діаметр овочів, то нижчі мають бути «бочонки».
- Ложкою або ножем витягти м’якоть, залишаючи «дно». М’якуш не викидати.
- Обсмажити на соняшниковій олії цибулю та моркву.
- В кінці посолити, поперчити і додати м’якоть із кабачків та фарш. Краще – яловичий або мікс зі свинини та курки або яловичини.
- Коли м’ясо підрум’яниться, додати нарубану зелень.
- Наповнити фаршем кабачки. Викласти на деко, застелене пергаментом.
- Посипати кожен «бочонок» тертим сиром і випікати 25-30 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.
А ще ми рекомендуємо приготувати кілька оригінальних страв із кабачків: