Вигадали цей салат у Скандинавії ще наприкінці XVII століття. Склад салату кілька разів змінювався, до нього входили яблука, яєчні білки і, звичайно ж, оселедець, такий популярний у Скандинавських країнах. Заправляли його жовтками, сметаною та оцтом і називали шведським.
Існує легенда, що французький кухар, побачивши, як заправляють салат, вигукнув з жахом: «Вінегр?!», що в перекладі означає «оцет». З того часу салат так і почали називати – вінегрет.
Філе солоного оселедця – 1 штука, буряк – 2 штуки, морква – 2-3 штуки, картопля – 4-5 штук, солоні огірки – 4-5 штук, цибуля – 1 штука, олія, сіль, перець.
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Правильна діагностика — ключовий елемент ефективної терапії офтальмологічних захворювань. Своєчасне та кваліфіковане обстеження визначає можливість…
Ця традиційна страва завжди виглядає святково. Обов'язково спробуйте цей рецепт — гості точно проковтнуть язик!
У Львові на 67с-му році життя помер народний артист України Степан Гіга — про втрату…
Українців попередили про зміни в програмі "Зимова підтримка". На що можна витратити тисячу гривень?