Вигадали цей салат у Скандинавії ще наприкінці XVII століття. Склад салату кілька разів змінювався, до нього входили яблука, яєчні білки і, звичайно ж, оселедець, такий популярний у Скандинавських країнах. Заправляли його жовтками, сметаною та оцтом і називали шведським.
Існує легенда, що французький кухар, побачивши, як заправляють салат, вигукнув з жахом: «Вінегр?!», що в перекладі означає «оцет». З того часу салат так і почали називати – вінегрет.
Філе солоного оселедця – 1 штука, буряк – 2 штуки, морква – 2-3 штуки, картопля – 4-5 штук, солоні огірки – 4-5 штук, цибуля – 1 штука, олія, сіль, перець.
Державна податкова служба України незабаром отримає доступ до інформації про стан банківських рахунків резидентів країни,…
Сили оборони України вживають усіх необхідних заходів для стримування наступу противника, виснаження його бойового потенціалу…
Для багатьох українців є гарна новина, тепер послуги Нафтогазу будуть ще доступнішими. Що змінилося в…
Поки що планові відключення електроенергії застосовують у всіх областях України, але Кабмін розглядає новий механізм…
Уряд України оголосив про прийом заявок від певної категорії українців на отримання фінансової допомоги. Хто…
Український уряд вніс зміни щодо надання допомоги сім’ям військовослужбовців. В яких випадках держава виплачує грошову…