Вигадали цей салат у Скандинавії ще наприкінці XVII століття. Склад салату кілька разів змінювався, до нього входили яблука, яєчні білки і, звичайно ж, оселедець, такий популярний у Скандинавських країнах. Заправляли його жовтками, сметаною та оцтом і називали шведським.
Існує легенда, що французький кухар, побачивши, як заправляють салат, вигукнув з жахом: «Вінегр?!», що в перекладі означає «оцет». З того часу салат так і почали називати – вінегрет.
Філе солоного оселедця – 1 штука, буряк – 2 штуки, морква – 2-3 штуки, картопля – 4-5 штук, солоні огірки – 4-5 штук, цибуля – 1 штука, олія, сіль, перець.
Уряд продовжує пенсійну реформу: вимоги до страхового стажу знову зростуть. Що треба знати пенсіонерам.
169 років тому 27 серпня народився Іван Франко – не лише геніальний письменник, поліглот і…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомої міжнародної організації. Відкрито прийом заявок на виплати.
Сало – один із найулюбленіших продуктів українців, який часто стає «стратегічним запасом» у холодильнику чи…
Частині чоловіків дозволили перетинати кордон без спеціального дозволу. Зміни погоджені з військовим командуванням та покликані…
Кабмін продовжив щомісячну допомогу лише для найбільш вразливих категорій, а інші ВПО можуть залишитися без…