Фрукти нарізали шматочками, змішували і настоювали у власному соку.
Після падіння Риму про такі салати забули і почали готувати їх лише в XIX столітті, але вже з різними вишукуваннями: їх заправляли збитими вершками, сметаною, коньяком або консервованим соком.
ківі – 2 штуки, банан – 2 штуки, груша – 1 штука, хурма «Шарон» – 1 штука, виноград без кісточок – 200 грамів, коньяк – 1 чайна ложка, будь-який світлий сироп з варення або мед – 3 столові ложки. У сезон можна додати полуницю.
Літня пара повернулася з-за кордону і виявила, що хтось весь цей час отримував їхні пенсії.
17 жовтня в Україні, як і раніше, переважатиме суха та тепліша погода. Можна буде погрітися…
Як характеризують геомагнітну обстановку астрофізики? Які рекомендації дають метеозалежним людям?
Хочете зміцнити серце та судини? Зі статті дізнаєтеся, які продукти слід виключити з меню, а…
Незважаючи на пенсійний статус, українці можуть бути мобілізовані. Хтось підлягає мобілізації, а хтось точно отримає…
Хочеш перевести трудову книжку до електронного формату, але ПФУ не приймає заяви? Швидше за все,…