Фрукти нарізали шматочками, змішували і настоювали у власному соку.
Після падіння Риму про такі салати забули і почали готувати їх лише в XIX столітті, але вже з різними вишукуваннями: їх заправляли збитими вершками, сметаною, коньяком або консервованим соком.
ківі – 2 штуки, банан – 2 штуки, груша – 1 штука, хурма «Шарон» – 1 штука, виноград без кісточок – 200 грамів, коньяк – 1 чайна ложка, будь-який світлий сироп з варення або мед – 3 столові ложки. У сезон можна додати полуницю.
Багато хто звик при появі дискомфорту в серці класти під язик таблетку нітрогліцерину або корвалменту…
Хто може претендувати на пенсію у зв’язку з втратою годувальника? На яких підставах вона призначається…
До Дня Незалежності деякі категорії українців можуть одержати одноразову виплату. Про порядок виплати разової допомоги…
Сьогодні неділя, 7 липня 2024 року. 189-й день року за григоріанським календарем. До закінчення року…
Таких смачних, а точніше незвичайних пиріжків ви ще не готували. Для їх приготування знадобляться лише…
Експеримент тривав 13 років і в ньому було задіяно 20 тисяч людей старшого віку. Таким…