Фрукти нарізали шматочками, змішували і настоювали у власному соку.
Після падіння Риму про такі салати забули і почали готувати їх лише в XIX столітті, але вже з різними вишукуваннями: їх заправляли збитими вершками, сметаною, коньяком або консервованим соком.
ківі – 2 штуки, банан – 2 штуки, груша – 1 штука, хурма «Шарон» – 1 штука, виноград без кісточок – 200 грамів, коньяк – 1 чайна ложка, будь-який світлий сироп з варення або мед – 3 столові ложки. У сезон можна додати полуницю.
Передати житло тому, хто допомагає, – гарна ідея. Але оформити це можна по-різному, і від…
Урожаю все нема, а дерево росте вже не перший рік? Причин відсутності плодів у сливи…
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…
З початку 2025 року ПУМБ став лідером серед банків в онлайн-кредитуванні малого бізнесу. Така динаміка…
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…