Оселедець – 200 г, яйця – 2 шт., цибуля – 1 шт., зелене яблуко – 1 шт., вершкове масло – 50 г, чорний перець – 0,5 чайної ложки, трошки солі (якщо оселедець слабосолоний).
Дрібно нарізати оселедець, відварити яйця і натерти, цибулю подрібнити.
Яблуко дрібно порізати, а вершкове масло натерти на дрібній тертці.
Усі інгредієнти помістити в посудину, поперчити, посолити і перемішати.
А нещодавно ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.
Тепер сміливо можете купувати рибу з дрібними кістками – ви їх не відчуєте.
Кістки ви не відчуєте.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…