Оселедець – 200 г, яйця – 2 шт., цибуля – 1 шт., зелене яблуко – 1 шт., вершкове масло – 50 г, чорний перець – 0,5 чайної ложки, трошки солі (якщо оселедець слабосолоний).
Дрібно нарізати оселедець, відварити яйця і натерти, цибулю подрібнити.
Яблуко дрібно порізати, а вершкове масло натерти на дрібній тертці.
Усі інгредієнти помістити в посудину, поперчити, посолити і перемішати.
А нещодавно ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.
Тепер сміливо можете купувати рибу з дрібними кістками – ви їх не відчуєте.
Кістки ви не відчуєте.
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…
Держава виплатить компенсацію сім'ям деяких регіонів на покупку твердого палива. Гроші надійдуть у вересні-жовтні, і…
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.