Як готують справжній форшмак
Інгредієнти
Оселедець – 200 г, яйця – 2 шт., цибуля – 1 шт., зелене яблуко – 1 шт., вершкове масло – 50 г, чорний перець – 0,5 чайної ложки, трошки солі (якщо оселедець слабосолоний).
Як готувати
-
Дрібно нарізати оселедець, відварити яйця і натерти, цибулю подрібнити.
-
Яблуко дрібно порізати, а вершкове масло натерти на дрібній тертці.
-
Усі інгредієнти помістити в посудину, поперчити, посолити і перемішати.
А нещодавно ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів – і ціни не кусаються, і корисна для здоров’я та самопочуття.
Чи вмієте ви смажити рибу з дрібними кістками
Тепер сміливо можете купувати рибу з дрібними кістками – ви їх не відчуєте.
- Очищену рибу, наприклад, невеликого карася, обробити і вимити.
- Гострим ножем акуратно зробити часті надрізи, не розрізаючи хребет, з одного і з другого боку.
- Намагатись, щоб їх було не менше 20 на кожному боці.
- Обваляти рибу в борошні і посмажити на середньому вогні.
Кістки ви не відчуєте.