Молочний десерт без яєць дуже подобається своєю легкістю смаку. У ньому немає борошна та яєць, які “обтяжують” ласощі. Щоб у вас вийшов десерт, необхідно лише змішування згущеного молока зі свіжими вершками та звичайним молоком у правильних пропорціях.
Молоко – 400 мілілітрів, згущене молоко – 370 грамів, вершки – 200 мілілітрів, желатин – 12 грамів.
Можна спробувати інші рецепти без випічки:
Популярність рослинного молока зростає. Чим особливий цей напій і чи може він замінити коров’яче молоко?
Українці можуть отримувати не лише пенсію, а й певні пільги та доплати. Сьогодні розповідаємо, як…
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…