Наш рецепт переверне уявлення про куряче філе: під сирною скоринкою зі спеціями м’ясо птиці виходить дуже м’яким, соковитим і просто тане в роті. У начинку можна додати щось нове на свій смак, наприклад, гриби або овочі.
Куряча грудка – 3 штуки, твердий сир – 500 грамів, курячі яйця – 3 штуки, приправа для курки, куркума, панірувальні сухарі та олія – за смаком.
Тиждень з 20 по 26 жовтня обіцяє бути напруженим, але значущим: не вірте першим враженням…
Осінь — саме та пора, коли хочеться обгорнутися у теплий плед, заварити запашного чаю або…
Легендарний музей Лувр став сценою кінематографічного злочину: 7 хвилин, бензопили, вантажний ліфт та зникнення реліквій,…
Раніше бабусі заздалегідь складали у шафу «вузлик на смерть» — скромний одяг, у якому хотіли…
Старовинний одяг і взуття нерідко припадають пилом у бабусиних скринях, хоча можуть коштувати значних грошей.…
Коли за вікном похмуро, хочеться чогось теплого, м'якого та затишного. Цей суп-пюре з печеного болгарського…