Наш рецепт переверне уявлення про куряче філе: під сирною скоринкою зі спеціями м’ясо птиці виходить дуже м’яким, соковитим і просто тане в роті. У начинку можна додати щось нове на свій смак, наприклад, гриби або овочі.
Куряча грудка – 3 штуки, твердий сир – 500 грамів, курячі яйця – 3 штуки, приправа для курки, куркума, панірувальні сухарі та олія – за смаком.
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…
Ваш мозок зберігає більше дитячих спогадів, аніж ви думаєте. Вчені з'ясували, що пам'ятати себе можна…
Якщо у вас залишаться на грядках незрілі помідори або на базарі дешево продаватимуться - не…
Ощадбанк виступив з новими роз'ясненнями щодо умов обслуговування клієнтів, у тому числі переселенців та пенсіонерів.…