Куряча грудка у сирі
Наш рецепт переверне уявлення про куряче філе: під сирною скоринкою зі спеціями м’ясо птиці виходить дуже м’яким, соковитим і просто тане в роті. У начинку можна додати щось нове на свій смак, наприклад, гриби або овочі.
Інгредієнти
Куряча грудка – 3 штуки, твердий сир – 500 грамів, курячі яйця – 3 штуки, приправа для курки, куркума, панірувальні сухарі та олія – за смаком.
Приготування
- Курячі грудки нарізати тонкими скибочками.
- Підготовлене м’ясо викласти на дошку, накрити харчовою плівкою і відбити.
- Яйця вбити в миску, посолити і збити виделкою.
- Змішати приправу, панірувальні сухарі та куркуму.
- Твердий сир нарізати скибочками, удвічі меншими за курячі.
- Загорнути сир у курячі відбивні і занурити в яйце і панірувальні сухарі.
- Розігріти сковороду з олією і смажити м’ясні конвертики до золотистості з обох боків.