П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: куряча грудка в сирі - божественно смачна страва

Готуємо смачно: куряча грудка в сирі – божественно смачна страва

Этот материал также доступен на русском языке
Куряче філе має величезну харчову цінність для організму завдяки високому вмісту білка. Але багато хто уникає його готувати через деяку сухість м'яса птиці після приготування.

Куряча грудка у сирі

Наш рецепт переверне уявлення про куряче філе: під сирною скоринкою зі спеціями м’ясо птиці виходить дуже м’яким, соковитим і просто тане в роті. У начинку можна додати щось нове на свій смак, наприклад, гриби або овочі.

Інгредієнти

Куряча грудка – 3 штуки, твердий сир – 500 грамів, курячі яйця – 3 штуки, приправа для курки, куркума, панірувальні сухарі та олія – за смаком.

Приготування

  • Курячі грудки нарізати тонкими скибочками.
  • Підготовлене м’ясо викласти на дошку, накрити харчовою плівкою і відбити.
  • Яйця вбити в миску, посолити і збити виделкою.
  • Змішати приправу, панірувальні сухарі та куркуму.
  • Твердий сир нарізати скибочками, удвічі меншими за курячі.
  • Загорнути сир у курячі відбивні і занурити в яйце і панірувальні сухарі.
  • Розігріти сковороду з олією і смажити м’ясні конвертики до золотистості з обох боків.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні