Готуємо смачно: куряча грудка в сирі – божественно смачна страва

Этот материал также доступен на русском языке

КУРИНАЯ грудка в сыре
Куряче філе має величезну харчову цінність для організму завдяки високому вмісту білка. Але багато хто уникає його готувати через деяку сухість м'яса птиці після приготування.

Куряча грудка у сирі

Наш рецепт переверне уявлення про куряче філе: під сирною скоринкою зі спеціями м’ясо птиці виходить дуже м’яким, соковитим і просто тане в роті. У начинку можна додати щось нове на свій смак, наприклад, гриби або овочі.

Інгредієнти

Куряча грудка – 3 штуки, твердий сир – 500 грамів, курячі яйця – 3 штуки, приправа для курки, куркума, панірувальні сухарі та олія – за смаком.

Приготування

  • Курячі грудки нарізати тонкими скибочками.
  • Підготовлене м’ясо викласти на дошку, накрити харчовою плівкою і відбити.
  • Яйця вбити в миску, посолити і збити виделкою.
  • Змішати приправу, панірувальні сухарі та куркуму.
  • Твердий сир нарізати скибочками, удвічі меншими за курячі.
  • Загорнути сир у курячі відбивні і занурити в яйце і панірувальні сухарі.
  • Розігріти сковороду з олією і смажити м’ясні конвертики до золотистості з обох боків.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?