Питання читачки:
– Чи потрібно мити куряче м’ясо перед приготуванням? В інтернеті радять його одразу варити або смажити.
Відповідає лікарка-інфекціоніст Алла Голуб:
– Це не правильно. Я не кухар, але вважаю, що м’ясо треба промити, може, навіть потримати 20-30 хвилин у підсоленій воді.
Для обробки м’яса виділіть окрему кухонну дошку. Після використання її потрібно ретельно вимити, протерти оцтом або ошпарити окропом.
Дошку потрібно частіше міняти, адже ніж ушкоджує поверхневий шар, і в подряпинах та зазубринах залишаються мікроби.
Також у спеку краще відмовитися від суші, страв із мідій.
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Досвідчені садівники щороку обробляють штамби спеціальною бовтанкою та білять їх вапняним розчином. Комплексна підготовка не…
Класичний рецепт потребує багато часу й терпіння, але є й легший шлях. Достатньо кількох інгредієнтів…
Клієнти одного з найпопулярніших банків України не зможуть скористатися своїми картками. У фінансовій установі назвали…
В Пенсійному фонді України розповіли, чи варто пенсіонерам очікувати підвищення пенсійних виплат до кінця 2025…