Зелений борщ із сиром
Трохи плавленого сиру робить зелений борщ ще цікавішим. Він втратить свою прозорість, але водночас значно виграє за смаковими якостями.
Інгредієнти
Яловядина – 500 г, яйце – 3 шт., сир плавлений – 100 г, картопля – 4 шт., морква -1 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., щавель – 2 пучка, рис – 1/3 склянки, зелень та сіль – за смаком.
Як готувати
-
М’ясо промити, залити водою і поставити на вогонь. Після закипання злити воду, м’ясо промити і знову поставити варитися.
-
Повторно довести до кипіння, зняти піну, злегка посолити та варити на маленькому вогні півтори години.
-
Картопля очистити і порізати кубиками, цибулю подрібнити, моркву нарізати тонкими скибочками.
-
Покласти овочі в бульйон до м’яса, додати промитий рис. Варити 25 хвилин|мінути| з моменту закипання.
-
М’ясо дістати з бульйону і дрібно нарізати. Щавель промити і також дрібно нарізати. Викласти щавель разом із м’ясом у бульйон.
-
Зварені круто яйця подрібнити, сирок і зелень дрібно нарубати і покласти в суп.
- Довести зелений борщ до кипіння і потримати на вогні до повного розчинення сиру. Посолити до смаку.