Смачні рибні котлети на основі картоплі з додаванням консервів суттєво урізноманітнять ваше меню.
Щоб котлети легко формувалися і добре тримали форму, використовуємо картоплю, зварену «у мундирі», для скріплення компонентів додаємо яйце та манну крупу. Також для соковитості та аромату не буде зайвим додати дрібну шатківницю цибулі.
Котлети виходять дуже м’якими, після смаження мають гарну рум’яну скоринку, виражений рибний смак та аромат. Подаються на стіл як самостійна страва, яку можна доповнити соусом.
Картопля – 2-3 шт., банка рибних консервів – 1 шт., цибуля – 2 шт., яйця – 1 шт., манка – 2 столові ложки, олія, сіль та перець – за смаком.
Картоплю добре вимити і разом із шкіркою відварити.
Рибу з банки відцідити від рідини і розім’яти виделкою.
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити до прозорості.
Картоплю натерти на дрібній тертці й додати до риби.
Додати яйце, сіль, перець, одну столову ложку манки і перемішати.
Сформувати котлети і панувати їх в решті манки.
Розігріти сковороду з маслом і обсмажити котлети до золотистої скоринки.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…