Смачні рибні котлети на основі картоплі з додаванням консервів суттєво урізноманітнять ваше меню.
Щоб котлети легко формувалися і добре тримали форму, використовуємо картоплю, зварену «у мундирі», для скріплення компонентів додаємо яйце та манну крупу. Також для соковитості та аромату не буде зайвим додати дрібну шатківницю цибулі.
Котлети виходять дуже м’якими, після смаження мають гарну рум’яну скоринку, виражений рибний смак та аромат. Подаються на стіл як самостійна страва, яку можна доповнити соусом.
Картопля – 2-3 шт., банка рибних консервів – 1 шт., цибуля – 2 шт., яйця – 1 шт., манка – 2 столові ложки, олія, сіль та перець – за смаком.
Картоплю добре вимити і разом із шкіркою відварити.
Рибу з банки відцідити від рідини і розім’яти виделкою.
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити до прозорості.
Картоплю натерти на дрібній тертці й додати до риби.
Додати яйце, сіль, перець, одну столову ложку манки і перемішати.
Сформувати котлети і панувати їх в решті манки.
Розігріти сковороду з маслом і обсмажити котлети до золотистої скоринки.
Розмір пенсії в України залежить від двох ключових показників: тривалості стажу та розміру заробітної плати,…
Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?