Статті

Домашній інтернет від Київстар: тарифи, переваги та підключення

Тож не дивно, що популярність послуг цього оператора тільки зростає. Зараз компанія активно працює над розширенням мережі Домашнього інтернету від Київстар. Пропонуємо ознайомитися з перевагами та тарифами.

Чому варто підключити домашній інтернет від Київстар

Переваги домашнього інтернету від Київстар оцінив понад мільйон українців. На сьогодні це одна з найкращих пропозицій на ринку провайдерів, і ось чому.

  • Швидкість. Забудьте про очікування. Завантажуйте великі файли за лічені секунди, грайте в онлайн-ігри, працюйте та навчайтеся без затримок. Київстар пропонує швидкість до 1 Гб/с.
  • Надійність. Оптоволоконні технології Київстар гарантують стабільне з’єднання без перешкод. Тепер швидкість інтернету не залежить від погоди чи електропостачання.
  • Вигода. Київстар пропонує різноманітні тарифи — від бюджетного “Удача” за 100 грн на місяць до пакетів послуг в рамках тарифів “Все разом”, які включають мобільний зв’язок, Київстар ТБ та мобільний зв’язок.

Зазначимо, що Київстар підключає українців оптоволоконний інтернет за технологією FTTB (Fiber To The Building). Її суть полягає в підведенні оптики до будинків. По квартирах сигнал розподіляється через мідний кабель Ethernet.

Тарифи на домашній інтернет від Київстар

Київстар пропонує різні тарифи, щоб користувачі могли обрати найкращий для їхніх потреб:

  • Домашній інтернет “Оберіг” — підключайте лише за 150 гривень на місяць та насолоджуйтесь інтернетом на швидкості до 100 Мбіт/с та отримайте Суперсилу на вибір.
  • Домашній інтернет “Дім” — вартість 200 грн на місяць, 330 гривень з четвертого місяця. Отримайте інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с та Суперсилу.
  • Все разом. Єдність. Отримайте домашній інтернет на швидкості до 1 Гб/с, 17 Гб мобільного інтернету, 1200 хвилин на інші мережі та безлім в мережі Київстар, а також Суперсила та Київстар ТБ.
  • Все разом. Міць. Пакет передбачає інтернет на швидкості до 1 Гб, мобільний зв’язок (300 хвилин на інші номери, безлім в мережі та безлімітний інтернет на смартфоні) та Київстар ТБ — від 370 каналів. Сплачуйте 200 гривень перші три місяці та 500 з четвертого місяця.
  • Все разом. Сила. Вартість тарифу 200 гривень та 330 грн за четвертого місяця. Тариф надає домашній інтернет, Київстар ТБ, мобільний інтернет та хвилини на інші номери.
  • Все разом. Наснага. Абонентам надають доступ до web на швидкості до 100 Мбіт/с, мобільний зв’язок та інтернет, Київстар ТБ, і все це за 380 грн на місяць. Новим користувачам пропонується знижка, платіть лише 200 гривень перші три місяці.
  • Домашній інтернет “Удача” — надзвичайно вигідна пропозиція. Сплачуйте лише 100 гривень на місяць. Акційна ціна дійсна протягом року.

Зазначимо, що для користування телебаченням від Київстар знадобиться роутер, якщо у вас немає смарт-тв. Орендувати обладнання можна лише за 45 грн на місяць.

Як підключити домашній інтернет від Київстар

Для підключення перевірте доступність за посиланням https://internet-kyivstar.com.ua/request-ua/ та подайте заявку.  В заявці вкажіть свій номер та адресу. Або телефонуйте (096) 641-37-70 (050) 700-86-29 (063) 600-42-89.

Підключення Київстар домашнього інтернету безкоштовне.


*на правах реклами

Метки: інтернет провайдер

Новое на сайте

  • Статті

Чи можуть у Пенсійному фонді змінити дату виплати пенсії на прохання пенсіонера

Пенсію в Україні виплачують у період з 4 по 25 число місяця, за який виплачується…

08/05/2024 15:41
  • Новини

Ці овочі не можна садити з кабачками в жодному разі: пропаде весь урожай

Які культури можна посадити біля кабачків, а які не можна, щоб не втратити врожай? Дотримуйтесь…

08/05/2024 15:00
  • Домашня енциклопедія

Смак дитинства: готуємо солодку ковбаску в домашніх умовах

Дуже смачні ласощі домашнього приготування не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих. Простий рецепт солодкого…

08/05/2024 13:15
  • Новини

В українців почнуть відбирати землю та паї: коли це станеться і кого торкнеться

Хто може втратити право на земельні ділянки і чи можна цьому запобігти.

08/05/2024 13:00
  • Новини

З’явилася інформація про відключення світла по всій Україні — що повідомили в Укренерго.

В Укренерго повідомили, що через нічні обстріли України постраждали енергетичні об'єкти і сьогодні багато українців…

08/05/2024 12:10
  • Новини

Потрібно встигнути до 14 травня: приймаються заявки на новий вид гуманітарної допомоги — як зареєструватися

Хто може отримати нову гуманітарну допомогу та як це зробити.

08/05/2024 11:11