Ми зібрали оригінальні рецепти солодких та солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями
ДЛЯ ТІСТА: борошно – 100 грамів, розпушувач – 1/2 чайної ложки, яйце – 1 штука, молоко – 60 мілілітрів, родзинки – 30 грамів, курага – 50 грамів, цукати – 40 грамів, масло вершкове – 70 грамів, цукор – 70 грамів, сіль – 1 щіпка, ванілін – за смаком.
ДЛЯ ГЛАЗУРІ: цукор – половина склянки, вода – 2 столові ложки, желатин – 1 чайна ложка; для прикраси: кокосова стружка та маршмелоу (білі та рожеві палички) – за смаком.
Для декору взяти маршмелоу і розрізати по діагоналі. Це будуть вушка кролика. Їх потрібно по 2 штуки (розрізані) на кожну паску.
19 травня очікуються невеликі дощі у більшості областей України. Ще буде свіжо, але холодні дні…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень — як брама, що веде до нового життя, де чекають нові сенси. У…
Коли на прилавках та столах з'являються редиска, спаржа, різна зелень, залишається тільки вибрати, що до…
Нещодавно уряд встановив розмір разової грошової допомоги, яку сплачують ветеранам та їхнім близьким до Дня…
Подорожчання ліків призвело до нового підйому зацікавленості до біологічно активних добавок (БАДів). Супроводжувальна інформація гарантує…