Ми зібрали оригінальні рецепти солодких та солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями
ДЛЯ ТІСТА: борошно – 100 грамів, розпушувач – 1/2 чайної ложки, яйце – 1 штука, молоко – 60 мілілітрів, родзинки – 30 грамів, курага – 50 грамів, цукати – 40 грамів, масло вершкове – 70 грамів, цукор – 70 грамів, сіль – 1 щіпка, ванілін – за смаком.
ДЛЯ ГЛАЗУРІ: цукор – половина склянки, вода – 2 столові ложки, желатин – 1 чайна ложка; для прикраси: кокосова стружка та маршмелоу (білі та рожеві палички) – за смаком.
Для декору взяти маршмелоу і розрізати по діагоналі. Це будуть вушка кролика. Їх потрібно по 2 штуки (розрізані) на кожну паску.
Деякі пенсіонери можуть звернутися до Пенсійного фонду для перерахунку виплат. Кого це стосується.
Кому заборонено успадковувати майно? Перелік осіб, яких суд, з великою ймовірністю, усуне від спадкування.
Українці продовжують подавати заявки на отримання тисячі гривень. Коли гроші надійдуть на картку "Національний кешбек".
Вартість окремих житлово-комунальних послуг зросла. Про які цифри йдеться.
Частина пенсіонерів можуть отримати одноразову грошову допомогу в розмірі 10 тисяч гривень. Що потрібно для…
Біль у спині, слабкість у ногах та дискомфорт під час ходьби дуже часто зустрічаються у…