Ми зібрали оригінальні рецепти солодких та солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями
ДЛЯ ТІСТА: борошно – 100 грамів, розпушувач – 1/2 чайної ложки, яйце – 1 штука, молоко – 60 мілілітрів, родзинки – 30 грамів, курага – 50 грамів, цукати – 40 грамів, масло вершкове – 70 грамів, цукор – 70 грамів, сіль – 1 щіпка, ванілін – за смаком.
ДЛЯ ГЛАЗУРІ: цукор – половина склянки, вода – 2 столові ложки, желатин – 1 чайна ложка; для прикраси: кокосова стружка та маршмелоу (білі та рожеві палички) – за смаком.
Для декору взяти маршмелоу і розрізати по діагоналі. Це будуть вушка кролика. Їх потрібно по 2 штуки (розрізані) на кожну паску.
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…