Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачДе купити екіпірування для військових?

Де купити екіпірування для військових?

Этот материал также доступен на русском языке
Підбір обмундирування для військових – непросте завдання. При виборі екіпіровки необхідно знати про її характеристики, а також розуміти, в яких умовах її можна експлуатувати. На сьогоднішній день обмундирування – це цілий комплекс спеціалізованого одягу та обладнання для підвищення ефективності військових, а також для забезпечення їхньої безпеки.

У якому магазині купити обмундирування?

При покупці екіпірування для військових потрібно вибрати надійний магазин, в асортименті якого представлені якісні та перевірені товари. Ось кілька правил, які допоможуть вибрати гарний магазин:

  1. Насамперед зверніть увагу на асортимент магазину. Дуже зручно купувати все в одному магазині. Якщо представлений маленький асортимент або лише одна категорія товарів, варто пошукати ще й вибрати магазин з великим асортиментом. У великих інтернет-магазинах, таких як militarist.ua, є все необхідне: спорядження, екіпірування, тактичне спорядження, одяг, взуття, аксесуари для озброєння. Перейшовши на посилання https://militarist.ua/ru/ можна ознайомитися з усім асортиментом і підібрати все, що необхідно.
  2. Ознайомтеся із репутацією магазину. Почитайте відгуки та рекомендації інших покупців. Якщо на форумах та в соцмережах про магазин більшість позитивних відгуків, то можна сміливо вирушати за покупками.
  3. Вивчіть правила купівлі, доставки та повернення товарів. Якщо в правилах магазину прописані інструкції щодо отримання та повернення товару, то ви можете бути впевненими в тому, що отримаєте своє замовлення точно вчасно та зможете повернути, якщо товар вам не підійде.
  4. Зверніть увагу на службу підтримки. Менеджери магазину мають проконсультувати покупця з усіх питань. Також магазини з якісною службою підтримки пропонують різні варіанти спілкування з клієнтами. Наприклад, в онлайн магазин militarist.ua без вихідних працює call-центр. Також зв’язатися з менеджерами магазину можна в онлайн-чаті на сайті або вибравши зручний месенджер.

Як підібрати плитоноску?

Якщо з вибором одягу для військових все зрозуміло: потрібно підібрати необхідний розмір, звернути увагу на зручність, наявність кишень та якість матеріалу, то з тактичним спорядженням не так просто.

Захисна екіпіровка дуже важлива при спорядженні бійця. Тому необхідно також придбати плитоноску.

Захисні плитоноски – це вироби, виготовлені з текстилю, які призначені для носіння бронеплити. Їхня головна характеристика: міцність і зносостійкість. Звичайна конструкція не витримає ваги плити і дуже швидко прийде в непридатність.

При виборі плитоноски потрібно враховувати кілька важливих критеріїв:

  1. Матеріал. Якість тканини при виготовленні плитоносок відіграє величезне значення. Як правило, вони виготовляються з кордури — міцного матеріалу, який не рветься при носінні сталевих або титанових плит.
  2. Фасон. Плитоноски бувають різних фасонів. Тому під час виборів слід враховувати особливості служби бійця. Є плитоноски, які використовують розвідники. Для швидкого пересування їм потрібний полегшений варіант. Такі плитоноски не містять кишень для бічних плит. Для бійців, які знаходяться безпосередньо в епіцентрі бойових дій, рекомендується використовувати плитоноски з додатковими кишенями для захисних плит.
  3. Наявність системи негайного скидання та евакуаційної петлі. Система негайного скидання необхідна для того, щоб в екстреній ситуації позбутися екіпірування. А евакуаційна петля використовується для того, щоби відтягнути пораненого з поля бою. Вона закріплена на спинці плитоноски і за потреби витягується до 1,5 м.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні