Слідкуйте за нашими матеріалами – і свято вам запам’ятається надовго.
Борошно – 1 кілограм, пресовані дріжджі – 60 грамів, сіль – 10 грамів, цукор – 350 грамів, яйця – 5 штук, молоко – 300 грамів або 1,5 склянки, масло вершкове – 150 грамів, сметана 20% жирності – 100 грамів, в’ялена вишня – 250 грамів, ванілін – 1 грам.
Потрібно добре вимісити тісто так, щоб воно відставало від рук і посуду, а в кінці замісу додати в’ялену вишню (можна консервовану без кісточок).
Накрити тісто рушником і залишити у теплому місці ще на годину для бродіння.
Готові паски прикрасити за смаком.
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.