Слідкуйте за нашими матеріалами – і свято вам запам’ятається надовго.
Борошно – 1 кілограм, пресовані дріжджі – 60 грамів, сіль – 10 грамів, цукор – 350 грамів, яйця – 5 штук, молоко – 300 грамів або 1,5 склянки, масло вершкове – 150 грамів, сметана 20% жирності – 100 грамів, в’ялена вишня – 250 грамів, ванілін – 1 грам.
Потрібно добре вимісити тісто так, щоб воно відставало від рук і посуду, а в кінці замісу додати в’ялену вишню (можна консервовану без кісточок).
Накрити тісто рушником і залишити у теплому місці ще на годину для бродіння.
Готові паски прикрасити за смаком.
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…
Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…
19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…