Слідкуйте за нашими матеріалами – і свято вам запам’ятається надовго.
Борошно – 1 кілограм, пресовані дріжджі – 60 грамів, сіль – 10 грамів, цукор – 350 грамів, яйця – 5 штук, молоко – 300 грамів або 1,5 склянки, масло вершкове – 150 грамів, сметана 20% жирності – 100 грамів, в’ялена вишня – 250 грамів, ванілін – 1 грам.
Потрібно добре вимісити тісто так, щоб воно відставало від рук і посуду, а в кінці замісу додати в’ялену вишню (можна консервовану без кісточок).
Накрити тісто рушником і залишити у теплому місці ще на годину для бродіння.
Готові паски прикрасити за смаком.
Мигаюче світло в оселях українців з'являється досить часто, від чого страждає в першу чергу побутова…
Щосереди ви, шановні читачі, тримаєте в руках черговий номер «Пенсійної телепрограми». Її ще можна назвати…
Невідомі нюанси знижок. Що треба знати перед оформленням пільг?
Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум у 2026 році зростуть. Як це вплине на розмір…
У 2025 році в Україні 26 років страхового стажу недостатньо, щоб отримати пенсію за віком…
Субсидії не для всіх. Яку довідку потрібно мати перед початком опалювального сезону?