Ми пропонуємо вам нескладний рецепт смажених сирних кульок із часником, яким з нами поділилася наша читачка.
«Хочу поділитися з вашими читачами нескладним рецептом приготування пісочних кульок, які можна подавати як окрему закуску, до перших страв або до різних «дорослих» напоїв.
борошно – 1,75 склянки, цукор – 2,5 чайної ложки, маргарин або масло – 3 столові ложки, вершкове масло – 80 грамів і ще 3 столові ложки, тертий сир гострих сортів – 170 грамів, молоко – 0 ,75 склянки, часник – 1-3 зубчики, розпушувач, зелень, сіль.
Випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.
Подавайте теплими».
Катерина Куценко, Київська область
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?