Ми пропонуємо вам нескладний рецепт смажених сирних кульок із часником, яким з нами поділилася наша читачка.
«Хочу поділитися з вашими читачами нескладним рецептом приготування пісочних кульок, які можна подавати як окрему закуску, до перших страв або до різних «дорослих» напоїв.
борошно – 1,75 склянки, цукор – 2,5 чайної ложки, маргарин або масло – 3 столові ложки, вершкове масло – 80 грамів і ще 3 столові ложки, тертий сир гострих сортів – 170 грамів, молоко – 0 ,75 склянки, часник – 1-3 зубчики, розпушувач, зелень, сіль.
Випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.
Подавайте теплими».
Катерина Куценко, Київська область
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…