Ми пропонуємо вам нескладний рецепт смажених сирних кульок із часником, яким з нами поділилася наша читачка.
«Хочу поділитися з вашими читачами нескладним рецептом приготування пісочних кульок, які можна подавати як окрему закуску, до перших страв або до різних «дорослих» напоїв.
борошно – 1,75 склянки, цукор – 2,5 чайної ложки, маргарин або масло – 3 столові ложки, вершкове масло – 80 грамів і ще 3 столові ложки, тертий сир гострих сортів – 170 грамів, молоко – 0 ,75 склянки, часник – 1-3 зубчики, розпушувач, зелень, сіль.
Випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.
Подавайте теплими».
Катерина Куценко, Київська область
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…