«Підвищена кислотність шлунку дуже дошкуляє хронічною печією. Не знаєш, куди від неї подітися.
Доводиться шукати шляхи боротьби з підвищеною кислотністю. Мені, наприклад, допомагає яєчна шкаралупа.
У період загострення стану зранку та ввечері з’їдаю 5 грамів товченої яєчної шкаралупи. Такий засіб може забезпечити досить тривалий лікувальний ефект після тижневого вживання.
Однак перед вживанням шкаралупи яєць потрібно переконатися в її чистоті, адже за наявності забруднень це може викликати шлунково-кишкові розлади.
Тому перед подрібненням я обробляю шкаралупу окропом – залишаю її в окропі на декілька хвилин. Потім її вже можна дрібнити і їсти».
Віра Мармуз, Черкаська область»
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…