Для православних християн та греко-католиків 18 березня розпочинається Великий піст. Протягом семи тижнів – до 4 травня – рекомендується утриматися від м’ясної та молочної їжі, приділяючи більше часу молитві, сповідям та причастю. І лише у певні дні (суботу і неділю) дозволяється вживати рибу. Щоб ваше меню не було одноманітним, пропонуємо спробувати приготувати такі пісні страви.
Філе хеку – 2 штуки, кускус – 100 грамів, помідори – 1-2 штуки, цибуля – 1 штука, олія – 1-2 столові ложки, половина лимона, сіль і перець – за смаком.
Обережно розкрити конверт і подавати на тарілці, поливши рибу соком лимона.
Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…