Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне тісто для піци – швидко і без особливих зусиль: готуватимете тільки так.
Для випікання смачних пирогів і пишних булочок необхідно замісити вдале дріжджове тісто, а допоможе в цьому майонез.
У невелику посудину всипати дріжджі й влити теплу воду, додати сіль та цукор, добре перемішати і залишити на 10 хвилин при кімнатній температурі.
До дріжджової суміші додати майонез, знову перемішати і поступово всипати двічі просіяне борошно.
Замісити однорідне тісто, яке не липне до рук, накрити його харчовою плівкою і прибрати в тепле місце на годину-півтори.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…