Скористайтеся рекомендаціями лікарів та нутриціологів при складанні свого раціону.
При неповноцінному пережовуванні їжі у людей старшого віку підвищується ризик уповільнення метаболізму та розвитку захворювань шлунково-кишкового тракту. Щоб цього не допустити, необхідно дотримуватися особливої дієти з м’якої їжі:
Печериці – 250 грамів, гаряча вода – 450 мілілітрів, цибуля – 1 штука, вершкове масло – 3 столові ложки, борошно – 4 столові ложки, молоко – 500 мілілітрів, приправа для бульйонів і сіль – за смаком.
Пшоняна крупа – 1 склянка, окріп – 3 склянки, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, корінь селери – 100 грамів, помідори – 2 штуки, вершкове масло – 30 грамів, часник – 2 зубчики, цукор – 2 щіпки, сіль – 1 чайна ложка, рослинна олія та зелень – за смаком.
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…