Це дуже смачна та соковита ковбаса, яка виходить із гарним зрізом та багатим смаком. Для цього використовуємо кілька видів м’яса. Готується дуже просто та швидко без використання оболонки.
«Куряча грудка – 150 грамів, куряче стегно – 700 грамів, яловичина – 150 грамів, сіль – 1 чайна ложка, цукор – 1 чайна ложка, часниковий порошок – 1 чайна ложка, мускатний горіх – дрібка, крохмаль – 2 столові ложки, чорний перець – за смаком.
Дати готовому виробу повністю охолонути.
Леонід Вікторович, Харківська обл.»
Застаріла формула з 2017 року піде в минуле. Кабмін готує нову систему індексації пенсій.
Пенсіонери все частіше стикаються з тим, що банк без їхнього відома повертає пенсію до ПФУ.…
Причина підвищення цін — дефіцит бензину у Європі та українські обмеження. Коли чекати нового стрибка…
Квашені помідори — невід’ємна частина зимових запасів. За цим простим рецептом ви приготуєте ароматні, пряні…
Укладання виноградної лози — справа трудомістка, особливо коли хочеться зберегти кожне вічко. Але виноградар-любитель Володимир…
В останній місяць осені Україну накриє холодна хвиля. Коли чекати першого снігопаду?