Це дуже смачна та соковита ковбаса, яка виходить із гарним зрізом та багатим смаком. Для цього використовуємо кілька видів м’яса. Готується дуже просто та швидко без використання оболонки.
«Куряча грудка – 150 грамів, куряче стегно – 700 грамів, яловичина – 150 грамів, сіль – 1 чайна ложка, цукор – 1 чайна ложка, часниковий порошок – 1 чайна ложка, мускатний горіх – дрібка, крохмаль – 2 столові ложки, чорний перець – за смаком.
Дати готовому виробу повністю охолонути.
Леонід Вікторович, Харківська обл.»
Осіннє бадилля — цінний ресурс. Його можна використати в господарстві з користю для врожаю і…
Приготуйте млинці, що не рвуться та зберігають хрусткі краї. Ось що треба додати до страви.
Детальна інструкція від ПФУ. Що потрібно зробити, щоб отримати доступ до даних про стаж.
За підрахунками експертів, навіть короткий душ або чайник, що кипить двічі на день, за місяць…
Постраждалі від ЧАЕС і отримають більші доплати у 2026 році. Хто має на це право?
Український парламент ухвалив новий закон про безпеку дітей. Розповідаємо, як планують захистити школи і навіщо…