No menu items!
Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачПосівні комплекси від “АгроКалина"

Посівні комплекси від “АгроКалина”

Найважливішою операцією у своїй професійній діяльності сучасні аграрії вважають посів сільськогосподарських культур. Від нього залежить кількість і якість майбутнього врожаю. Під час висівання насіння закладається основа врожаю, що дає змогу рослинам краще адаптуватися до умов подальшого розвитку. 

І великі агрохолдинги, і фермери, які обробляють незначну кількість угідь все частіше починають застосовувати ресурсозберігаючі інновації. Прогресивні технології дозволяють зменшити безпосередні витрати, потребу в техніці й робітниках, що суттєво впливає на собівартість висіву і кінцевий прибуток. Однією з основних машин, використання яких передбачають сучасні технології, вважається посівний комплекс. За один прохід такий агрегат здатний провести передпосівний обробіток, підготувати “подушку” для насіння, посіяти його, одночасно вносячи добрива, проборонувати, прикатати, вичесати бур’яни.

Кращі посівні комплекси від виробника

Компанія “АгроКалина” в широкому асортименті й за доступними цінами реалізує високоякісну сільськогосподарську техніку власного виробництва. Всі машини виготовлені з якісних матеріалів відповідно до норм та вимог діючих стандартів, успішно пройшли сертифікаційні випробування, що підтверджують відповідні документи.

На сайті компанії можна підібрати та купити посівний комплекс, який можна використовувати при:

  • Посіві по поверхово обробленому полю;
  • Прямому висіванню по необробленій стерні;
  • Комбінованому висіву на зоране поле без культивації;
  • Посіві озимих культур за один прохід, не обробляючи стерню;
  • Суцільній обробці, культивації грунту.

Для проведення таких робіт виробник пропонує агрегати різних типів:

  • Анкерний посівний комплекс;
  • Дисковий;
  • Комбінований.

Переваги техніки від “АгроКалина”

Комбінований посівний комплекс та інші модифікації таких машин можна використовувати з метою висівання різних сільськогосподарських культур та внесення добрив при мінімальній обробці грунту. Складові частини окремих агрегатів можна застосовувати окремо або в комбінації з іншими механізмами. Використання такої техніки дає економічні вигоди, агрономічні та екологічні переваги.

Якщо ви працюєте з мінімальними технологіями землеробства і бажаєте максимально ефективно використовувати наявні ресурси, то посівний комплекс від “АгроКалина” – ідеальний вибір. Зателефонуйте за номером контактного телефону або залиште заявку на сайті.

Джерело: https://agrokalina.com/posivna-tekhnika


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні