Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Соложеник – традиційна українська десертна страва. Існує величезна маса різновидів комбінації з різними начинками, починаючи від варення і закінчуючи маком. Яблучна комбінація, крім найніжнішого смаку, ще й виходить дуже ароматною.
Яйця курячі – 3 штуки, масло вершкове – 50 грамів, вершки 10% – 50 грамів, борошно – 200 грамів, яблука – 2 штуки, цукор – 200 грамів для тіста і 2 столові ложки для збитих білків, лимонна цедра .
Вимийте яблука, очистіть, наріжте кубиками і обсмажте у вершковому маслі, щоб вони стали м’якими. Посипте цукровою пудрою і перемішайте.
На готовий коржик викладіть яблучну начинку і накрийте зверху іншим коржом. Загалом в одному соложенику має бути п’ять коржів.
Замість яблук можна використовувати джем або повидло.
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.