Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Соложеник – традиційна українська десертна страва. Існує величезна маса різновидів комбінації з різними начинками, починаючи від варення і закінчуючи маком. Яблучна комбінація, крім найніжнішого смаку, ще й виходить дуже ароматною.
Яйця курячі – 3 штуки, масло вершкове – 50 грамів, вершки 10% – 50 грамів, борошно – 200 грамів, яблука – 2 штуки, цукор – 200 грамів для тіста і 2 столові ложки для збитих білків, лимонна цедра .
Вимийте яблука, очистіть, наріжте кубиками і обсмажте у вершковому маслі, щоб вони стали м’якими. Посипте цукровою пудрою і перемішайте.
На готовий коржик викладіть яблучну начинку і накрийте зверху іншим коржом. Загалом в одному соложенику має бути п’ять коржів.
Замість яблук можна використовувати джем або повидло.
Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум у 2026 році зростуть. Як це вплине на розмір…
У 2025 році в Україні 26 років страхового стажу недостатньо, щоб отримати пенсію за віком…
Субсидії не для всіх. Яку довідку потрібно мати перед початком опалювального сезону?
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…