Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Соложеник – традиційна українська десертна страва. Існує величезна маса різновидів комбінації з різними начинками, починаючи від варення і закінчуючи маком. Яблучна комбінація, крім найніжнішого смаку, ще й виходить дуже ароматною.
Яйця курячі – 3 штуки, масло вершкове – 50 грамів, вершки 10% – 50 грамів, борошно – 200 грамів, яблука – 2 штуки, цукор – 200 грамів для тіста і 2 столові ложки для збитих білків, лимонна цедра .
Вимийте яблука, очистіть, наріжте кубиками і обсмажте у вершковому маслі, щоб вони стали м’якими. Посипте цукровою пудрою і перемішайте.
На готовий коржик викладіть яблучну начинку і накрийте зверху іншим коржом. Загалом в одному соложенику має бути п’ять коржів.
Замість яблук можна використовувати джем або повидло.
Чи буде магнітна буря 8 червня, які прогнози роблять науковці та до чого готуватись метеочутливим…
Свято Святої Трійці, або П'ятидесятниці, - один із найважливіших днів у церковному календарі. Воно знаменує…
Держава продовжує надавати внутрішньо переміщених особам різноманітну допомогу. На що саме мають право ВПО у…
Частина українців у 2025 році мають заплатити податки за продаж власноруч вирощених овочів та фруктів,…
Вершкове масло - це продукт, який найчастіше підробляють. При виготовленні масла недобросовісні виробники додають рослинні…
Комунальники нагадали про додаткові нарахування для споживачів, у чиїх оселях встановлені лічильники. Кому вони загрожують…