Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Соложеник – традиційна українська десертна страва. Існує величезна маса різновидів комбінації з різними начинками, починаючи від варення і закінчуючи маком. Яблучна комбінація, крім найніжнішого смаку, ще й виходить дуже ароматною.
Яйця курячі – 3 штуки, масло вершкове – 50 грамів, вершки 10% – 50 грамів, борошно – 200 грамів, яблука – 2 штуки, цукор – 200 грамів для тіста і 2 столові ложки для збитих білків, лимонна цедра .
Вимийте яблука, очистіть, наріжте кубиками і обсмажте у вершковому маслі, щоб вони стали м’якими. Посипте цукровою пудрою і перемішайте.
На готовий коржик викладіть яблучну начинку і накрийте зверху іншим коржом. Загалом в одному соложенику має бути п’ять коржів.
Замість яблук можна використовувати джем або повидло.
В останні роки в Україні проводять два заплановані підвищення пенсій – це індексація та перерахунок…
П'ятницю синоптики оголосили для себе днем відпочинку: антициклон обумовить скрізь в Україні суху сонячну погоду…
Сезонна міграція кажанів обернулася тривожною тенденцією – у житлових районах України фіксують напади на людей.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику, тому уважніше ставтеся до свого здоров'я у…
Понад 50 тисяч передплатників у TikTok, сотні концертів, півмільйона гривень для армії, і все це…
Один із найбільших банків країни оголосив про нову хвилю закрить відділень: за осінь 2025 року…