Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
Незважаючи на кумедну назву, страва зі шпарагівки, або спаржевої квасолі, дуже ситна і поживна, і в раціоні вона може бути майже цілий рік.
Спаржева квасоля – легкий і поживний овоч, який може бути компонентом для багатьох страв, а також самостійною закускою. Продукт стає дуже ароматним і хрумким, якщо готувати його в панірувальних сухарях. Особливо вона хороша в сезон – так що запишіть собі в блокнотик смачний рецепт.
Стручкова квасоля – 500 грамів, помідор – 1 штука, морква – 1 штука, часник – 2-3 зубчики, сметана – 0,5 склянки, зелень, сіль, перець.
Подавати шпарагівку можна як гарнір до м’яса або окрему страву.
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.