Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачКорпоративні курси англійської мови для бізнесу

Корпоративні курси англійської мови для бізнесу

Этот материал также доступен на русском языке
У сучасному світі англійська мова — це не лише засіб спілкування, а й ключ до нових можливостей, зокрема у бізнесі. Хороше володіння мовою стає фундаментом потенційного зростання послуг компанії.

Розгляньмо, що ж таке корпоративне навчання англійської та які перспективи воно відкриває перед працівниками та власниками організацій.

Що таке корпоративне навчання англійської?

Корпоративне навчання англійської — це особливий підхід, який допоможе підвищити мовну компетенцію як окремої людини, а всіх співробітників конкретної організації. Подібні програми розробляються, щоб забезпечити працівникам необхідні навички у спілкуванні з клієнтами чи партнерами, а за необхідності адаптувати їх до англомовного робочого середовища.

Метою такого навчання є не просто виведення працівників на новий рівень володіння англійською. Головне завдання — створення більш дієвої стратегії для стійкості та успіху на ринку.

Бажаєте успішно здати IELTS та відкрити нові можливості для освіти та кар’єри? Записуйтесь на курси IELTS у Києві від школи Speakwell.ua і досягайте бажаних результатів!

У чому відмінність від звичайних курсів?

Основними характеристиками корпоративного навчання, які відрізняють їх від стандартних курсів, є:

  1. Індивідуальний підхід. Програми навчання адаптуються до потреб кожної окремої компанії. При цьому враховуються такі деталі, як сфера діяльності, цілі, специфіка бізнес-комунікацій, основні клієнти та партнери.
  2. Орієнтованість на бізнес-завдання. Курс проєктується з урахуванням чітких сценаріїв, які є стандартними для діяльності тієї чи іншої компанії. Велика увага приділяється професійній термінології, а також використовуються ситуації, які максимально наближені до реальної робочої практики. Таким чином, працівники вже будуть підготовлені до застосування знань на ділі.
  3. Гнучкість навчання. Усі заняття організуються так, щоб створити максимально комфортні та зручні умови для колективу. Навчання не повинно відривати працівників від основних завдань, тому тут до кожного кейсу підбираються різні формати. Це можуть бути групові уроки, вебінари, тренінги або навіть індивідуальні заняття, щоб жоден член команди не відставав від групи.
  4. Оцінювання прогресу. Викладачі аналізують мовний рівень співробітників та відстежують їх прогрес у процесі навчання. Це дозволяє вчасно оцінювати ефективність створеної програми та за необхідності вносити до неї корективи.

Індивідуальні чи групові заняття?

Вибір між цими форматами залежить насамперед від цілого ряду чинників, із чим остаточно допоможе визначитися викладач. Проте обидва мають свої плюси.

Індивідуальні заняття

  • Персональний підхід до кожного працівника, враховуючи його рівень знань, потреби, робочі завдання.
  • Висока концентрованість на занятті, максимальне залучення свого часу та відсутність зайвих відволікаючих факторів.
  • Менше емоційної напруги, комфортніші умови та відсутність страху на помилку.
  • Найчастіше використовуються для старших за посадою працівників, які мають особливі обов’язки.

Групові заняття

  • Працівники обмінюються колективними знаннями та досвідом, що може бути додатковим стимулом для навчання.
  • Взаємодія та мотивація один одного, велика залученість до процесу.
  • Навчання відбувається динамічно, вдосконалюються навички міжособистісного спілкування, змодельовані ситуації є реальнішими.
  • Можуть бути більш економічно ефективними, особливо під час навчання великої кількості співробітників.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні