Пропонуємо вам урізноманітнити своє зимове меню незвичайними, але при цьому смачними і корисними овочевими стравами.
Коренеплоди можна вживати сирими, варити чи смажити. Ми пропонуємо рецепт з інгредієнтами, смаженими у духовці.
Буряк – 200 грамів, гарбуз – 200 грамів, морква – 200 грамів, червона цибуля – 200 грамів, насіння гарбуза – 1 столова ложка, насіння соняшникове очищене – 1 столова ложка, соняшникова олія – 1 столова ложка, розмарин, сіль та сік лимона – за смаком.
Жовтень щедрий на дари природи, які відмінно підійдуть для банок. Від капусти до гарбуза ділимося…
ЄС перейшов на цифрову фіксацію перетину кордону. Зміни діють. Українцям, які планують поїздки до Європи,…
Якщо у вас не вистачає страхового стажу для виходу на пенсію у 60 років, це…
Які області першими опиняться під ударом заморозків? Прогноз на найближчі дні.
Кабмін урізав тривалість опалювального періоду 2025/26. Що буде з субсидіями за жовтень?
Цього сезону українцям доведеться заплатити більше за улюблені фрукти. Причиною стали весняні морози, що знищили…