Пропонуємо вам урізноманітнити своє зимове меню незвичайними, але при цьому смачними і корисними овочевими стравами.
Коренеплоди можна вживати сирими, варити чи смажити. Ми пропонуємо рецепт з інгредієнтами, смаженими у духовці.
Буряк – 200 грамів, гарбуз – 200 грамів, морква – 200 грамів, червона цибуля – 200 грамів, насіння гарбуза – 1 столова ложка, насіння соняшникове очищене – 1 столова ложка, соняшникова олія – 1 столова ложка, розмарин, сіль та сік лимона – за смаком.
Від кого насправді залежить зростання соціальних стандартів, закладене у бюджет на наступний рік і що…
Експерти радять заздалегідь заклеїти вікна плівкою. Навіщо це робити взимку?
Українцям приходять листи від ПФУ з рахунками до 100 тис. грн і більше. У Фонді…
Цей швидкий варіант легендарного торта дозволяє приготувати його буквально за пів години — без зайвої…
Фахівці попереджають: середня температура взимку може відчутно відрізнятися від звичних багаторічних показників.
В Україні пенсіонери можуть за кілька днів отримати цифрову копію пенсійного посвідчення. Навіщо це потрібно.