Статті

Чи вмієте ви смажити печериці: маленькі деталі, а смак отримуєте незвичайний

  1. Перед смаження печериці потрібно полити невеликою кількістю лимонного соку. Це допоможе їм зберегти світлий колір і надасть особливого смаку.
  2. Також перед смаженням слід залишити гриби на деякий час на ситі, щоб стекла зайва волога.

Крім цього:

  • нарізайте гриби однакової товщини, щоб вони рівномірно обсмажувалися;
  • не смажте всі гриби відразу – краще робити це партіями і на добре розігрітому вершковому маслі, додавши трохи рослинної олії, щоб вони не пригоряли;
  • помішуйте гриби під час смаження;
  • не тримайте гриби на сковороді надто довго, щоб вони не стали «гумовими»;
  • соліть гриби в кінці приготування.

Новое на сайте

  • Новини

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня

У цей період зірки рекомендують подумати про цілі, які давно хотіли реалізувати. На обрії новий…

19/05/2024 19:42
  • Статті

Яка гімнастика допоможе при захворюваннях серцево-судинної системи

Систематичні заняття лікувальною гімнастикою за спеціальною методикою для людей похилого віку допоможуть зберегти здоров'я серця,…

19/05/2024 18:46
  • Статті

Від Воскресіння до Вознесіння – як провести 40 днів: що можна, а що не слід робити у цей період

Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…

19/05/2024 17:48
  • Статті

Почався сезон кліщів: що робити при укусі і чи здавати комаху на аналіз

Сезон активності кліщів триває майже до кінця осені, а пік припадає на травень-червень і вересень-жовтень.…

19/05/2024 16:53
  • Статті

Смачні традиції: що таке хумус і як його їдять – готуємо самі

Ця традиційна страва країн Близького Сходу набула популярності і в багатьох інших країнах і навіть…

19/05/2024 15:59
  • Статті

Якщо нові зуби вам не по кишені, перевірте список пільговиків: хто має право на безкоштовне протезування

Для того щоб розуміти, чи можете ви отримати безоплатне зубопротезування, необхідно ознайомитися з чинним законодавством.…

19/05/2024 14:51