П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧи вмієте ви смажити печериці: маленькі деталі, а смак отримуєте незвичайний

Чи вмієте ви смажити печериці: маленькі деталі, а смак отримуєте незвичайний

Этот материал также доступен на русском языке
Печериці давно вже з делікатесного розряду увійшли в наш повсякденний раціон. Вони хороші у всіх видах, і особливо смажені. А чи вмієте ви правильно смажити печериці?
  1.  Перед смаження печериці потрібно полити невеликою кількістю лимонного соку. Це допоможе їм зберегти світлий колір і надасть особливого смаку.
  2.  Також перед смаженням слід залишити гриби на деякий час на ситі, щоб стекла зайва волога.

Крім цього:

  • нарізайте гриби однакової товщини, щоб вони рівномірно обсмажувалися;
  • не смажте всі гриби відразу – краще робити це партіями і на добре розігрітому вершковому маслі, додавши трохи рослинної олії, щоб вони не пригоряли;
  • помішуйте гриби під час смаження;
  • не тримайте гриби на сковороді надто довго, щоб вони не стали «гумовими»;
  • соліть гриби в кінці приготування.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні