Борошно можна використовувати для різних цілей — приготування млинців, оладок, вареників, солодкої та несолодкої випічки та, звичайно, основної страви на українському столі — хліба.
Від сорту та якості борошна залежить пишність булочок, колір печива або товщина млинців. Яке ж борошно найкраще для випічки?
Упродовж тижня енергії планет принесуть чимало вдалих збігів обставин. Будуйте нові плани та сміливо рухайтеся…
Час від часу кожна господиня стикається з подібною ситуацією: гора випраної білизни чекає на дошці,…
Про сінну лихоманку, а інакше її називають алергічним ринітом, багато хто знає. Виявляється риніт найчастіше…
Крученики – це традиційна українська страва з відбитого м'яса, але вона настільки смачна, що завдяки…
Ненадійна весняна погода: то холодно, то спекотно, а ще й вітряно - легко приводить до…
«Я ніколи не був і не буду французом, бо я українець. І моя батьківщина -…