Борошно можна використовувати для різних цілей — приготування млинців, оладок, вареників, солодкої та несолодкої випічки та, звичайно, основної страви на українському столі — хліба.
Від сорту та якості борошна залежить пишність булочок, колір печива або товщина млинців. Яке ж борошно найкраще для випічки?
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.