Українські козаки здебільшого готували страви з круп та риби, бо ані скотарством, ані сільським господарством вони не займалися. І хоча багато часу козаки проводили в походах, вони розумілися на їжі. Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
Згодом українські господині вдосконалили та внесли додавання до старовинного рецепту, але цінителі із задоволенням зустрічають цю страву на обідньому столі.
Картопля – 400 грамів, борошно – 300-350 грамів, манка – 2 столові ложки, яйця – 1 штука. Для фаршу: куряче філе – 250 грамів, цибуля – 1 штука, сіль та перець – за смаком.
Подавати зі сметаною, смаженою цибулею або вершковим маслом.
На електронну пошту редакції надійшов лист з питанням: як часто потрібно перевіряти лічильники води і…
Пенсії в Україні отримують більше 10 млн українців, проте є й ті, що продовжують працювати.…
У сфері нерухомості ефективне управління клієнтами, лідами та угодами відіграє ключову роль. Багато рієлторів та…
Один нехитрий інгредієнт, що є в кожному домі, може пришвидшити ріст огірків у кілька разів.…
Більшість дачників навіть не здогадуються, що цей звичайний засіб з аптеки може стати незамінним помічником…
Маленькі, хрумкі та неймовірно смачні – ці тарталетки стануть справжньою окрасою великоднього столу! Готуються вони…