Українські козаки здебільшого готували страви з круп та риби, бо ані скотарством, ані сільським господарством вони не займалися. І хоча багато часу козаки проводили в походах, вони розумілися на їжі. Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
Згодом українські господині вдосконалили та внесли додавання до старовинного рецепту, але цінителі із задоволенням зустрічають цю страву на обідньому столі.
Картопля – 400 грамів, борошно – 300-350 грамів, манка – 2 столові ложки, яйця – 1 штука. Для фаршу: куряче філе – 250 грамів, цибуля – 1 штука, сіль та перець – за смаком.
Подавати зі сметаною, смаженою цибулею або вершковим маслом.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.
Держава посилює контроль за отримувачами соціальний контроль. Чому житлові умови стали критичними для продовження виплат?
Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…
Дощ чи ожеледь, пручається нога чи паморочиться у голові, немає вуличного освітлення чи бракує часу…
Правила виходу літніх людей на заслужений відпочинок у 2026 році в Україні зміниться. Як перевірити…
Держава запускає масштабну підтримку для ВПО. Уряд розширив іпотечну програму для отримання коштів на придбання…