No menu items!
П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачОбираємо жіночі парфуми на подарунок

Обираємо жіночі парфуми на подарунок

Список найбільш популярних подарунків для жінок вже декілька десятиліть поспіль очолюють парфуми. Якщо ви вирішили зробити саме такий подарунок, то варто прислухатися до наших порад та підібрати такі парфуми, які точно сподобаються обдаровуваній.

Як обрати аромат?

Обираючи парфуми для прекрасної статі, обов’язково враховуйте характер отримувачки подарунка.

Жінки-мрійниці віддають перевагу квітковим ароматам, переповненим романтичними нотами жасмину, троянди та ніжних фіалок. Парфуми діор жіночі у цьому випадку, мабуть, чи не найкращий вибір.

Практичні жінки полюбляють універсальні аромати, які добре пасують як до вечірнього виходу у світ, так і до щоденного походу на роботу. Аромат не повинен привертати зайвої уваги. Фруктово-деревні ноти парфуму у такій ситуації — найвдаліший вибір.

Жінки, які відвідують тренажерний зал та полюбляють ранкові пробіжки оцінять легкий водний аромат, в якому простежуються цитрусові ноти, а легкість превалює над усіма іншими відчуттями.

Для жінок-екстраверток, які понад усе ставлять спілкування з людьми та воліють виділятися із натовпу — кращим подарунком будуть шипрові парфуми. Найважливіша нота цих парфумів — свіжість.

Шанувальниці вишуканої їжі будуть у захваті від пряних ароматів, переповнених нотами карамелі, бергамоту, ванілі.

Що обрати: парфуми чи парфумовану воду?

Усю парфумерію для жінок можна розділити на три великі групи: парфуми, парфумована вода та туалетна вода.

  1. Парфуми — найстійкіший вид парфумерії, який містить найбільшу частку ароматичних речовин. У парфумах вона сягає понад 20%. Як правило, парфуми продаються у невеликих флаконах, але коштують дорожче за парфумовану та туалетну воду. Всього двох крапель вистачить, щоб аромат тримався близько шести годин. Парфуми мають три фази розкриття: в перші хвилини після нанесення відкриваються верхні ноти аромату, далі протягом 4 годин діють основні ноти й вже останні 2 години — з’являється легкий шлейф аромату. Парфуми радять використовувати для особливих моментів життя.
  2. Парфумована вода за ступенем концентрації аромату посідає друге місце після парфумів. Частка ароматичних речовин складає до 20%. Парфумована вода тримається на шкірі до 4 годин. Парфумовану воду можна використовувати щодня.
  3. Туалетна вода містить у своєму складі до 15% ароматних речовин. Виробляється на основі денатурованого спирту, що зменшує стійкість аромату. Він тримається до трьох годин і має ледве помітний шлейф.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні