Сьогодні ми розповімо про класичний рецепт приготування капустняку, за яким готували страву наші предки: з пшоном та свининою. Всього один секретний інгредієнт надасть особливий смак страві.
Свинина – 900 грамів
Сало – 100 грамів
Картопля – 500 грамів
Цибуля – 3 штуки
Морква – 200 грамів
Селера – 100 грамів
Корінь петрушки – 100 грамів
Квашена капуста – 500 г
Пшоно – 40 грамів
Часник – зубок
Лавровий лист – 1 штука
Сіль – чайна ложка
Петрушка – 20 грамів
Готовий капустняк подавати гарячим, додавши ложечку сметани, нашатковану зелень та свіжий чорний хліб.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…
Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…
Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…