Сьогодні ми розповімо про класичний рецепт приготування капустняку, за яким готували страву наші предки: з пшоном та свининою. Всього один секретний інгредієнт надасть особливий смак страві.
Свинина – 900 грамів
Сало – 100 грамів
Картопля – 500 грамів
Цибуля – 3 штуки
Морква – 200 грамів
Селера – 100 грамів
Корінь петрушки – 100 грамів
Квашена капуста – 500 г
Пшоно – 40 грамів
Часник – зубок
Лавровий лист – 1 штука
Сіль – чайна ложка
Петрушка – 20 грамів
Готовий капустняк подавати гарячим, додавши ложечку сметани, нашатковану зелень та свіжий чорний хліб.
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…