Сьогодні ми розповімо про класичний рецепт приготування капустняку, за яким готували страву наші предки: з пшоном та свининою. Всього один секретний інгредієнт надасть особливий смак страві.
Свинина – 900 грамів
Сало – 100 грамів
Картопля – 500 грамів
Цибуля – 3 штуки
Морква – 200 грамів
Селера – 100 грамів
Корінь петрушки – 100 грамів
Квашена капуста – 500 г
Пшоно – 40 грамів
Часник – зубок
Лавровий лист – 1 штука
Сіль – чайна ложка
Петрушка – 20 грамів
Готовий капустняк подавати гарячим, додавши ложечку сметани, нашатковану зелень та свіжий чорний хліб.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?
Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…
Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…
Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…
Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…
Не дуже великі пенсії, високий прожитковий рівень, високі та зростаючі ціни, інфляція – все це…