Сьогодні ми розповімо про класичний рецепт приготування капустняку, за яким готували страву наші предки: з пшоном та свининою. Всього один секретний інгредієнт надасть особливий смак страві.
Свинина – 900 грамів
Сало – 100 грамів
Картопля – 500 грамів
Цибуля – 3 штуки
Морква – 200 грамів
Селера – 100 грамів
Корінь петрушки – 100 грамів
Квашена капуста – 500 г
Пшоно – 40 грамів
Часник – зубок
Лавровий лист – 1 штука
Сіль – чайна ложка
Петрушка – 20 грамів
Готовий капустняк подавати гарячим, додавши ложечку сметани, нашатковану зелень та свіжий чорний хліб.
З 1 липня в Україні буде запроваджено нову базову соціальну допомогу. Розмір соцвиплат значно підвищиться,…
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…