Проте страву можна приготувати так, що вона вийде неймовірно смачною. Лише кілька хитрощів – і на виході ви отримуєте кулінарний шедевр. Перловка добре поєднується з безліччю спецій
Секрет смачної перловки
- Перед приготуванням перловку потрібно промити і замочити на 1-3 години.
- Злити воду і ще раз промити.
- Потім залити крупу водою у співвідношенні 1:3, довести до кипіння, посолити і варити до готовності 30-40 хвилин.
При цьому виставити маленький вогонь і відкрити кришку.
Перловка добре поєднується з безліччю спецій
Смак перловки універсальний, крупа добре поєднується з чорним перцем, часником, насінням фенхелю, лавровим листом, копченою меленою паприкою, перцем чилі, базиліком, кропом і петрушкою, кінзою, гвоздикою, запашним перцем, куркумою, соєвим соусом.
Ще у готову перловку можна додати вершкове масло і накришити бринзу.
Перловка на молоці
Перловку можна зварити і на молоці. Промийте і замочіть її звичайним способом. Перші 15 хвилин крупу треба варити на воді, потім злити воду, додати молоко і варити до готовності.