Для приготування тіста:
350 г борошна
200 г р вершкового масла (маргарину)
200 г сметани
2 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. розпушувача
Для приготування начинки:
4-5 яблук (середніх)
150 г цукру (за смаком)
2 ст. л. лимонного соку
Цедра лимона (кориця, родзинки та ін.) за бажанням
Готові рулетики за бажанням посипаємо цукровою пудрою.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…