П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаРізнеНавіщо потрібно замочувати горіхи – нутриціологи дають цінні рекомендації

Навіщо потрібно замочувати горіхи – нутриціологи дають цінні рекомендації

Этот материал также доступен на русском языке
Фахівці зі здорового харчування – нутріціологи – радять перед вживанням горіхи обов'язково замочувати.

Вимочені волоські горіхи втрачають свій терпкий смак, тому що у воді вимиваються всі дубильні речовини і горіхи стають м’якшими і олійними.

Ще однією причиною замочувати горіхи є підвищення активності корисних речовин, крім того, такі горіхи краще засвоюються організмом.

Як правильно замочувати горіхи

  • Класти горіхи у воду можна тільки після того, як ви очистили їх від шкаралупи.
  • Час замочування може змінюватися від 20 хвилин до 12 годин.

Якщо є можливість, покладіть горіхи у скляну банку з водою, щільно закрийте кришкою і залиште на ніч у холодильнику.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні