Фарш м’ясний – 450 грамів, рис – 60 грамів, цибуля – 2 штуки, яйця – 1 штука, часник – 1-2 зубчики, томатна паста – 2 столові ложі, борошно – 1 столова ложка з гіркою, вода – 350 грамів або бульйон, сіль та цукор – за смаком.
За бажанням, до соусу можна додати сметану.
Британський довгожитель не ходить до лікарів, не приймає жодних пігулок і щодня їсть одну просту…
Класична кабачкова ікра на зиму – це не просто смачна закуска, а справжній кулінарний символ…
У 2025 році юридичне підтвердження права власності на нерухомість – це не просто формальність, а…
9 липня очікується погода без опадів на всій території України, крім Вінниччини та Житомирщини.
Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Блогер з України порівняв вартість базових продуктів у супермаркетах Італії та України. Підсумок здивував не…