Фарш м’ясний – 450 грамів, рис – 60 грамів, цибуля – 2 штуки, яйця – 1 штука, часник – 1-2 зубчики, томатна паста – 2 столові ложі, борошно – 1 столова ложка з гіркою, вода – 350 грамів або бульйон, сіль та цукор – за смаком.
За бажанням, до соусу можна додати сметану.
Стрижка у правильний місячний день може зміцнити волосся та покращити загальний стан. Дізнайтеся, які дати…
Україна готується до непростої зими: енергетики попереджають, що у низці регіонів може не вистачити тепла.…
Перші ознаки осені вже відчуваються в Україні: прохолодні ранки сигналізують про поступовий перехід до сезону…
Цукати з дині - це не тільки смачні ласощі, але і відмінний спосіб зберегти аромат…
Новий порядок надання базової соціальної допомоги набув чинності з 1 липня 2025 року. Цей вид…
Мешканці багатоквартирних будинків нерідко стикаються із несподіваним підвищенням тарифів на утримання житла. Що робити, якщо…