Фарш м’ясний – 450 грамів, рис – 60 грамів, цибуля – 2 штуки, яйця – 1 штука, часник – 1-2 зубчики, томатна паста – 2 столові ложі, борошно – 1 столова ложка з гіркою, вода – 350 грамів або бульйон, сіль та цукор – за смаком.
За бажанням, до соусу можна додати сметану.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…