Капусту за цим рецептом готують в Яворівському районі Львівської області.
Квашена капуста – 500 г, вода – 200 мл, цибуля – 1-2 шт., картопля – 3 шт., квасоля – 100 г, пшоно – 100 г, олія – 2 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
На ніч замочити у холодній воді квасолю, вранці злити воду, добре промити її та відварити до м’якості.
Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками і відварити у підсоленій воді.
У ступку насипати попередньо ошпарене пшоно, додати дуже дрібно нарізану цибулю і розтерти товкачиком протягом 15 хвилин. Якщо немає ступки, скористайтеся блендером.
У велику сковороду викласти квашену капусту і влити воду.
Викласти потовчене з цибулею пшоно і тушкувати, доки не буде готове пшоно – 15-20 хвилин.
З готової картоплі злити воду, розім’яти товкачем і додати до капусти.
З квасолі злити воду, додати у сковороду, посолити, поперчити і перемішати.
Якщо страва дуже густа, можна влити трохи води і тушкувати ще кілька хвилин.
Готову страву заправити обсмаженою на олії цибулею. Якщо не сидите на дієті, можна додати шкварки.
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…